Accomodatie

Midden in bossen en natuur bevindt zich het vormingscentrum Destelheide.
Hier kunnen we ons een hele week uitleven. We beschikken over sportterreinen, werk- & muziekruimtes, … kortom, alles om met verschillende leeftijdsgenoten een onvergetelijke cursus te beleven. In het restaurant kan je terecht voor heerlijke maaltijden. Deze kan je nuttigen in de grote refter of op het heerlijke buitenterras. Na creatieve sessies of een avontuurlijk bosspel kan je genieten van een heerlijke warme douche. De lichte kamers voor kleine groepjes(tot 6 personen) beschikken tot slot over hun eigen sanitair.

Ontdek zelf de geweldige kwaliteiten van dit verblijf in hun splinternieuwe onlinebrochure.


Bereikbaarheid

Adres: Destelheidestraat 66, 1653 Dworp

Met het openbaar vervoer:

Reis met de trein via Brussel naar Halle. Neem in Halle buslijn 153 of 155 richting Drogenbos. Stapaf op de grens Alsemberg-Dworp, halte ‘Destelheide’. Deze ligt tussen ‘Dworpsportschuur’ en ‘Alsemberg Winderickx’. Van daar is het nog 5 minuten stappen(bergop). Je volgt gewoon de pijltjes Destelheide. 

Met de wagen:

Neem de autosnelweg die het dichtst bij jou ligt richting ring rondBrussel. 
Op de ring volg je E19 Charleroi – Bergen. Tot aan afrit 20 Huizingen.Boven aan de afrit rij je links richting Dworp. Je rijdt het dorp van Dworpdoor. 
Juist voor een brug heb je een schuine weg naar rechts, dat is een smalstraatje richting “Destelheide”. Volg vanaf hier de pijlen naar Destelheide enje komt aan het vormingscentrum.